Nyheder

Konkurrence på Brugergruppens LinkedIn-side

Vind en billet til med alt inklusive til vores store 2-dages event den 9.-10. april. 

Læs mere
IT-fokusområder ifølge Thomas Terney - det skal du holde øje med

På Brugergruppens to-dages event den 9.-10. april ser vi meget frem til at byde iværksætter og tech-ekspert Thomas Terney velkommen og høre hans præsentation "Er du klar til at opgradere dit PC-kørekort til det 21. århundrede? Vi har på forhånd bedt om hans kig i krystalkuglen...

Læs mere
Medlemsfokus / februar 2024

Mød IT-specialisten, der har succes med 365-adoption hos bilspecialister i en af Danmarks største koncerner.

Læs mere
Tendenser og hypes? Deltag i Brugergruppemødet den 9.-10. april

Gå ikke glip af årets event i Brugergruppen og muligheden for at trykke fast-forward på ny viden, trends og relationer

Læs mere
Medlemsfokus / Januar 2024

Mød Product Owner & People Lead hos Bestseller, Brian Krogstrup Sørensen, som er manden i førersædet på Bestsellers Copilot-rejse. Et værktøj, som skal hjælpe flere hundrede medarbejdere med at spare tid og lette arbejdsprocesser.

Læs mere
Medlemsfokus / December 2023

I denne udgave af månedens medlemsfokus fortæller IT-chef Peter Naumann fra Pharmakon om, hvordan de hjælper apoteker over hele Danmark med på Microsoft 365-platformen og til herigennem at sikre og effektivisere apotekernes daglige drift. 

Læs mere
Online Brugergruppemøde blev en succes

Deltagerne på det online Brugergruppemøde den 23.11 blev præsenteret for fire spændende indlæg og cases med erfaringer på bl.a. kunstig intelligens, Power-platformen og AI.  

Læs mere
Medlemsfokus / November 2023

I denne udgave af månedens medlemsfokus fortæller IT-ansvarlig Lene Kampmann fra Focus Advokater om deres IT-projekter og Microsoft 365 set-up. Heriblandt et ERP-projekt og flytning applikationer ud af Citrix, som går i luften i starten af 2024. 

Læs mere
Medlemsfokus / September 2023

Det er altid interessant at høre om andre medlemmer, deres arbejdsområder og erfaringer med Microsoft 365. Læs denne måneds medlemsfokus med et af vores dygtige medlemmer af bestyrelsen, Vivi-Ann Stampe Kirkegaard.

Læs mere
På besøg ved TV2

Den 30. august 2023 var Brugergruppen på besøg ved TV2 i Odense. En spændende dag med fokus på Power Apps, community og vores eget netværk - og så bød dagen selvføgelig også på rundvisning bag kulisserne både i teknikken og i forskellige studier!

Læs mere
Gruppemøde

Den 24. maj 2023 mødtes vi hos Microsoft i Lyngby. Det var en dag fyldt med spændende fremadskuende oplæg og vores årlige Generalforsamling.

Læs mere
Velafviklet event

Den 17. - 18. januar 2023 mødtes vi til et 2-dages event med sikkerhed og governance som det store tema.

De to dage var fyldt med skarpe oplæg og gode indspark fra tilhørerne.

Læs mere
Gruppemøde i Aalborg

Den 7. september 2022 samlede vi knap 40 medlemmer af Office 365 Brugergruppen i Danmark i Aalborg, hvor Delegate meget venligt stillede lokaler til rådighed for vores arrangement.

Dagens indlæg fokuserede meget på forskellige organisationers vej ind i Microsoft 365, overgangen til Modern Workplace og migrering til Cloud.

 

Læs mere
Veloverstået generalforsamling

Dem 17. maj 2022 afholdt Office 365 Brugergruppen i Danmark årets ordinære generalforsamling.

Generalforsamlingen forløb i god ro og orden, med farvel til et aktivt bestyrelsesmedlem og goddag til et nyt samt to nye suppleanter.

Læs mere
Endelig mødtes vi!

Den 10. og 11. november 2021 lykkedes det endeligt at afvikle vores 2-dages event på Hotel Trinity i Frederici.

Det blev et par rigtigt gode dage med fokus på optimering af arbejdsprocesser ved hjælp af de mange muligheder i Office 365.

Læs mere
Generalforsamling med udfordringer

Efter et spændende kvarter med utroligt meget bøvl med at få alle deltagere ind i det samme teams-møde, fik vi den 25. marts afholdt årets generalforsamling i Office 365 Brugergruppen i Danmark.

Læs mere
Den bedste frokostpause i lang tid

Office 365 Brugergruppen i Danmark spiste fredag den 12. marts 2021 frokost sammen - hver for sig.

For en brugergruppe, hvis primære formål er netværket med ligesindede og udveksling af erfaringer omkring produktpakken i Office 365, har det været vanskeligt at skabe det forum, som vi normalt har ved vores fysiske møder.

Læs mere
Fra Skype til Teams på en weekend

Danish Crowns har migreret 6.500 bruger fra Skype til Teams over en weekend – og med stor succes! 

Den 6. oktober fik vi præsenteret de tekniske forberedelser, selve migreringen og efterspillet, samt de adoption-aktiviteter, som skulle sikre, at overgangen blev så nem som mulig for brugerne.

Læs mere
Hackerne har frit spil

Den tanke kan man nemt få, når man hører Keld Normans medrivende foredrag om 36 ting, man som hacker kan bruge én pc til. Derfor kan det næsten føles som en umulig opgave at sikre sin virksomheds data mod et hackerangreb.

Læs mere
Bestyrelsen genvalgt

Office 365 Brugergruppen i Danmark afholdt sin første ordinære generalforsamling onsdag den 12. juni 2019 ved KMD i Ballerup.

Læs mere
Det laver vi...

Vi bliver ofte spurgt om, hvad vi egentligt laver til foreningens medlemsarrangementer, og udover at vi har fået tradition for at spise slik og uddele klistermærker, så laver vi faktisk også fagligt relevante ting.

Læs mere