Den bedste frokostpause i lang tid

Den bedste frokostpause i lang tid

Office 365 Brugergruppen i Danmark spiste fredag den 12. marts 2021 frokost sammen - hver for sig.

For en brugergruppe, hvis primære formål er netværket med ligesindede og udveksling af erfaringer omkring produktpakken i Office 365, har det været vanskeligt at skabe det forum, som vi normalt har ved vores fysiske møder.

Derfor fandt bestyrelsen på at invitere medlemmerne til frokost - hjemmefra, så vi alle møder ind med hver vores madpakke/dagens ret fra kantinen (for dem, der møder fysisk ind på job) eller den udvalgte powershake.

Efter en fælles introduktion fra bestyrelsen, delte vi os i breakoutrooms med fokus på hhv. Adoption og Hvordan man håndterer eksterne samarbejdspartnere.

Hvad har vi lavet det sidste år?

Som optakt gennemgik bestyrelsesmedlemmerne hvad de har arbejdet med i det seneste år, som jo både har været udfordrende, travlt og spændende for vel nok de fleste medlemmer af Office 365 Brugergruppen.

Opgaverne spænder vidt fra brugen af Teams/webinar-ekspert over Power Apps og Power BI (samt udviklingen af nyt Intranet, hvilket sandsynligvis bliver et emne for et fremtidigt arrangement), mødeplatforme og hvordan vi håndterer de mange hjemmearbejdende kollegaer - både ud fra et sikkerhedsmæssigt og tilgængelighedsmæssigt synspunkt.

Snakken gik lystigt, og det tyder på at forsøget var en succes, der tåler gentagelse i en eller anden form.