Fra Skype til Teams på en weekend

Fra Skype til Teams på en weekend

Jesper Stein og Adoptionspecialist Esben de Bonde Neergaard delte den 6. oktober ud af deres erfaringer med at migrere 6.500 brugere i Danish Crown fra Skype til Teams på en weekend.

I den timelange præsentation, kom der mange guldkorn omkring forberedelse og information af brugerne, hvor man i Danish Crown har arbejdet målrettet med at informere om hvilke ændringer, man som bruger kunne forvente at møde ind til efter den fastsatte dato.

Forandringsprocessen blev pushet af Corona-nedlukningen, der tydeliggjorde for topledelsen at de gode muligheder for både samarbejde og kommunikation i Teams var attraktive og ville bidrage positivt til arbejdsgangene i Danish Crown. IT fik derfor bud på at udarbejde en 3-månedersplan for overgangen, og man lagde sig ret hurtigt fast på en Big Bang-strategi, hvor man ville lave en samlet migrering.

En af erfaringer var, at man skal passe på ikke at lave sine user guides i for god tid, fordi Microsoft kan finde på at flytte rundt på knapperne i Teams inden man får sine brugere flyttet - og så skal man lave det hele om!

Erfaringerne fra Danish Crown er rigtig gode, og der kom naturligvis mange flere guldkorn frem i præsentationen.

Er du medlem af Office 365 Brugergruppen i Danmark, kan du finde optagelsen af webinaret i vores lukkede yammer-gruppe.

(er du ikke medlem, og vil du gerne se webinaret, kan du melde dig ind her - Indmeldelse.
Det koster 2.800 + moms/år).